X
تبلیغات
زولا

زندگی می بافم

من و آشپزی

دوستای قدیمی می دونند که من مجردی هام آشپزی نمی کردم .علاقه چندانی هم به آشپزی ندارم و به نظرم قرار نیست همه به آشپزی علاقه مند باشند.


از این رو ، سال اول ازدواجم سوتی های خیلی بزرگی توی آشپزخونه می دادم ، من حتی آبکش کردن برنج را هم بلد نبودم.می رفتم خونه مادرشوهر و برنجشون روی گاز بود ، برای مادر شوهر کاری پیش می اومد و آبکش کردن برنج را می سپرد به من ،،، وای ! نگم از اون لحظه ها! 

بیشتر اوقات هم از ترس شفته شدن،  برنج را زنده برمی داشتم...بگذریم حالا.


سال گذشته توی دفتر گُل گُلیم که مُعرف حضور همه تون هست نوشتم که " من باید بهتر و خوشمزه تر از اینی که هست آشپزی کنم" 

بعد چند تا راهکار من در آوردی براش در نظر گرفتم: 

"بیشتر وقت بذارم.

با حوصله آشپزی کنم.

به تزیین غذا اهمیت بدم.

دستور غذایی که پختم و خوب شده را بنویسم."


حالا بعد از دو سال و نیم زیر یک سقف بودن آشپزی من زمین تا آسمون با چیزی که روزهای اول بود فرق کرده.


یاد آوری کنم که من از نوشتن ضعف هایی که داشتم خجالت نمی کشم چون هر روز برای بهتر شدن و از بین بردن اون ضعف ها تلاش کردم.


امسال با خودم قرار گذاشتم برنامه غذایی مون رو متنوع تر کنم ،نوشیدنی های خونگی یاد بگیرم، کیک و شیرینی درست کنم ، هفته ای یه غذای جدید بپزم.امسال هم قراره بهتر و خوشمزه تر از قبل آشپزی کنم.

نظرات (2)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
انصافا آشپزی کار راحتی نیس به نظرم
خیلی فوت و فن میخواد
ولی نگران نباشید انشاءالله روز به روز روون تر خواهید شد
جمعه 21 اردیبهشت 1397 ساعت 19:38
امتیاز: 0 0
پاسخ:
آره اصلا کار راحتی نیست مخصوصا اگر قرار باشه هر روز انجامش بدی.
ومن کاملا احساس کردم،
این زمین تا آسمونی که لحاظ کردین
درود برشما گلبهاربانوی عزیز
دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 ساعت 07:08
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ممنونم